U bent hier

Welkom Céline, onze nieuwe coördinator!

Datum: 
woensdag, 6 augustus, 2014

Sinds augustus 2014 is Céline Cattoir de nieuwe coördinator van de Zorginnovatiecluster. Céline behaalde in 2006 haar diploma als apotheker en studeerde aansluitend een jaar management aan de Vlerick Business School. Ze deed 4 jaar lang ervaring op in marketing en sales, waarna ze besloot zich opnieuw te verdiepen in de zorgsector.

Na enkele jaren gewerkt te hebben in het UZ Gent als studie- en kwaliteitscoördinator op de dienst hematologie, is ze nu klaar voor een nieuwe uitdaging.

Céline kon zich meteen vinden in de missie van de Zorginnovatiecluster.

“Zowel vanuit mijn opleiding als vanuit persoonlijke interesse, spreekt de werking van de Zorginnovatiecluster mij enorm aan. Ik kijk er erg naar uit de vzw verder uit te bouwen en mee mijn schouders te kunnen zetten onder de projecten die innovatie en ondernemerschap in de zorg initiëren, stimuleren en ondersteunen.”

Dat de vzw actief is in Zuid-Oost-Vlaanderen, is voor haar ook een meerwaarde.

“Ik ben een geboren en getogen Gentenaar, maar woon sinds vorig jaar in de Zwalmstreek, waar ik mij heel snel thuis voelde. Ik vind het dus heel fijn om actief te kunnen zijn in mijn eigen streek en kijk uit naar de vele samenwerkingen.”

U hoort nog van haar!